lindemans-geuze-kriek-faro
VLEZENBEEK / PAJOTTENLAND: –  Op zondag 26 april 2009 organiseert de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambikbieren (HORAL) voor de zevende keer de Toer de Geuze. Tijdens deze tweejaarlijkse openbrouwerijendag van het Pajottenland en de Zennevallei zetten 9 brouwerijen hun deuren wagenwijd open. Die dag wordt ook de ‘MegaBlend Geuze’ aan het publiek voorgesteld. Deze speciaal voor de gelegenheid geproduceerde geuze is een mengeling van lambikken afkomstig van acht brouwerijen.

MegaBlend Geuze
mega-blend-geuze1De MegaBlend Geuze is een mengeling van jonge en oude lambik afkomstig van acht HORAL-leden (3 Fonteinen, Boon, De Oude Cam, De Troch, Hanssens, Lindemans, Oud Beersel en Timmermans). Het bier werd speciaal ter gelegenheid van de 7de editie van de Toer de Geuze geproduceerd.

Brouwerij 3 Fonteinen: Hoogstraat 2A, Beersel
Brouwerij Boon: Fonteinstraat 65, Lembeek
Geuzestekerij De Cam: Dorpstraat 67A, Gooik
Brouwerij De Troch: Langestraat 20, Wambeek
Geuzestekerij Hanssens Artisanaal: Vroenenbosstraat 15/1, Dworp
Brouwerij Lindemans: Lenniksebaan 1479, Vlezenbeek
Brouwerij Mort Subite: Lierput 1, Kobbegem
Brouwerij Oud Beersel: Laarheidestraat 230, Beersel
Brouwerij Timmermans: Kerkstraat 11, Itterbeek

Bij brouwerij Lindemans speelt vanaf 14 uur de 30-koppige fanfare van Vlezenbeek op het terrein van de brouwerij Lindemans de leukste deuntjes. Voor de kleinsten is er een springkasteel en kan men genieten van Breugheliaanse hapjes.

Meer info via: www.horal.be

De sfeer van de vorige Toer de Geuze opsnuiven: http://www.geuzeinfo.com/index.php/Toer-de-Geuze/Toer-de-Geuze-2007

%d bloggers liken dit: