2008-12-15-herstelling-wegdek-morgen
Burgemeester Lieve Vanlinthout: “ Ik sta vol bewondering voor de mensen van TMWV samen met alle werknemers van de aannemers die hier het lek gedicht hebben. Voor wat zij sinds gisteren middag 16 uur tot nu dus eigenlijk op een 26 uur gepresteerd hebben. Toen ik hier gisteren namiddag de schade zag had ik nooit kunnen denken dat het vandaag al gerepareerd zou zijn. Echt mijn hoed af daarvoor!
Nu moeten we zorgen dat het wegdek zo vlug mogelijk hersteld wordt en daar start men morgenvroeg (dinsdag) al mee. En het is de bedoeling dat de Bergensesteenweg volledig terug in orde zou zijn woensdagavond uiterlijk donderdag middag. Zodanig dat het verkeer weer normaal kan verlopen. Intussen blijft de regeling zoals nu van kracht dwz. Dat zowel in de richting van Halle als in de richting van Brussel verkeer doorkan op één rijstrook.”

***************************************************************************

Zie ook de artikels over het waterlek van:
dinsdag 16 december – ook gasleiding wordt verstevigd – werken tem. vrijdag
maandag 15 december – wegsdek donderdagmiddag hersteld
maandag 15 december – lek gedicht
maandag 15 december ochtend + update 12 uur
zondag 14 december hoofdwaterleiding lek in Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: