kennismakingsweekend4
Jong Vlaanderen- Bauknecht-Lotto /Museeuw BikesTeam 2009 kwam een eerste maal samen.

Afgelopen weekend kwamen onze Jong Vlaanderen troepen een eerste maal samen. In Jeugdcentrum Hoge Rielen te Lichtaart werd er een eerste kennismakingsweekend georganiseerd,  zodat de nieuwkomers in een ontspannen sfeer konden kennismaken met de ietwat oudere garde.

Naast de besprekingen van programma en training, was er ook ruimschoots tijd voor ontspanning. Op het programma stond o.a. een kwis, een partij paintball en een mountainbiketocht. Teambuilding sterk gewaardeerd.
De reacties van alle deelnemers waren unaniem positief.
kennismakingsweekend200811 kennisweekend6
hieronder een korte reactie:
“Alle elementen zijn d’er om een succesvol jaar 2009 te beginnen, met TOP leiding en begeleiding,  en uiteraard een soliede ploeg – waar het team potentieel en talent, de bovenhand haalt van het individuele.
Kortom, dit is iets om trots op te zijn ! Allemaal.”

‘vincere insieme  – samen winnen’

Bron en meer info: Algemeen coördinator Freddy Missotten – www.cyclingteam-jongvlaanderen.be

%d bloggers liken dit: