stem-op-patsyPajottenland / Gooik: – Vanaf vrijdag 12 december 2008 kan je bij de VRT op één terug kijken naar Steracteur sterartiest.

Patsy Van der Meeren is de fiere meter van
‘MENSEN HELPEN MENSEN PAJOTTENLAND’
en dit is haar goed doel tijdens het programma.

Patsy Van der Meeren: “Ik vind het best wel een uitdaging om live te zingen, want eigenlijk heb ik daar niet zoveel ervaring mee…
Ik zal dus moeten proberen om mijn zenuwen onder controle te krijgen en te houden!!! Ik heb mij ondertussen al ingeschreven bij de yogales om helemaal ‘zen’ te worden net voor ik het podium op moet.
Maar natuurlijk wil ik mijn uiterste best doen voor mijn goede doel. Ik ben meter van Mensen Helpen Mensen en ben nauw betrokken bij hun activiteiten. Voor hen wil ik er toch een tijdje inblijven en geld inzamelen! Ik heb trouwens al beloofd dat ik, als ik het drie weken uithoud, een tegenprestatie – allez, of toch iets speciaals – ga ondernemen (weddenschap met een paar vrienden) en dat zal spectaculair zijn…”

Dus steun Patsy door vanaf vrijdagavond te SMS’en naar 3470.

meer info op: http://www.patsyvandermeeren.be –  http://www.mhm-pajot.be

%d bloggers liken dit: