Groepsuitstappen in Vlaams-Brabant – Met z’n allen erop uit in Vlaams-Brabant
2008-12-08-groepsuitstappenEen leuke daguitstap met je vrienden? Een gezellige namiddag met de seniorenclub of op avontuur met de jeugdvereniging? Met de familie erop uit? In Vlaams-Brabant vind je talloze formules voor originele groepsuitstappen. Van fietstochten, over stadsbezoeken tot tentoonstellingen, culinaire traktaties en veel meer.

In deze brochure bundelt Toerisme Vlaams-Brabant alle nieuwe initiatieven voor het jaar 2009. Bovendien krijg je enkele leuke themauitstappen voorgeschoteld. In het Hageland zijn dat de thema’s ‘plattelandsbeleving’ en ‘wandelen’. In de Groene Gordel kan je ‘parken en tuinen’, ‘het Brabants trekpaard’ en ‘bier’ ontdekken. Concrete gegevens van elk groepsarrangement vind je op de website www.toerisme.vlaamsbrabant.be (rubriek ‘Uit in groep’). Daar staat ook het volledige aanbod online. Je vindt er nog veel meer uitstapjes, netjes op een rij, slechts een klikje verwijderd van alle informatie en vaak met een link naar de organisator. Keuze genoeg! Oordeel nu zelf en laat je in deze brochure of op de website inspireren voor een dagje Vlaams-Brabant!

Deze brochure richt zich in het bijzonder tot verantwoordelijken uit het verenigingsleven, tot autocarbedrijven en reisorganisatoren.

>>> download de brochure “Groepsuitstappen 2009” [PDF-bestand, 28 blz., 3.95 MB]

2008-12-08-groepsuitstappen-pajottenland-2009

info: Toerisme Vlaams-Brabant, tel. 016-26 76 20, fax 016-26 76 76, toerisme@vlaamsbrabant.be

%d bloggers liken dit: