2007-06-01_jvb_onthaalgids.jpg
Sint-Pieters-Leeuw: – In Coloma werd vrijdagavond de nieuwe onthaalgids van de gemeente voorgesteld. Tony Broeckaert van S&G Advertising had de eer de eerste exemplaren uit te delen.
De brochure zal verschijnen op meer dan 14000 exemplaren.
Burgemeester Lieve Vanlinthout  benadrukte “ dat Leeuw een gemeente is die op haar centen let “ en dus is de onthaalgids volledig betaald door de adverteerders. De onthaalgids wordt in de loop van de volgende weken verspreid onder de inwoners en zal steeds aan nieuwe inwoners meegegeven worden. Men zal hem ook kunnen bekomen aan de onthaalbalie van het gemeentehuis en in de bibliotheken.
Om het mooi overzichtelijk te houden werd de publiciteit op de linkse pagina gedrukt en de redactionele teksten op de rechter.
Als een gemeentebestuur een onthaalgids uitgeeft zijn ze wettelijk verplicht een aantal rubrieken op te nemen. Maar Sint-Pieters-Leeuw gaat een stapje verder. Zo werden er vele foto’s toegevoegd zodat je gemakkelijker de mensen die bij de gemeentediensten werken herkent.
En er werden enkele extra rubrieken uitgebreid zoals de vrije beroepen, nutsvoorzieningen en vooral het verenigingen hoofdstuk zal vele mensen interesseren. Over meer dan 10 pagina’s  krijg je een overzicht van alle verenigingen die Sint-Pieters-Leeuw rijk is.
Later zal je de volledige onthaalgids ook kunnen bekijken op de gemeentelijke website.

%d bloggers liken dit: