SINT-PIETERS-LEEUW: – Als afsluiter van de ‘Maand van de Markt’ krijg je op vrijdag 26 april 2024 gratis drankje op de markt aan de Rink tussen 15 en 19 uur.

Bezoekers van de markt maken bovendien kans op een prijs.
Bij elke aankoop op de markt ontvangen klanten namelijk een invulbon van de marktkramer die ze kunnen invullen en vervolgens deponeren in de wedstrijdurne in de promostand die op de markt staat. Aan het einde van de marktdag wordt een winnaar geloot die beloond wordt met aankoopbonnen die kunnen worden besteed bij de marktkramers.

Marleen De Kegel, schepen van Markten: “Om de maand van de markt af te sluiten bouwen we vrijdag 26 april een feestje met DJ Mazzeltov van 17u tot 19u. We trekken dan ook de hoofdprijs van de maand: een caddy geschonken door het gemeentebestuur en gevuld door de marktkramers. Op de stand van de gemeente zullen ook de dienstencentra aanwezig zijn met promo en daarbovenop krijgt iedere bezoeker nog een gratis drankje aangeboden. Kopen op onze vrijdagse markt staat voor gezelligheid, ontmoeting en ontspanning op het einde van de werkweek. Ik wil heel graag iedereen bedanken voor de fijne samenwerking en dat dit de start mag zijn van een succesvol marktseizoen!

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder