SINT-PIETERS-LEEUW: – Op zondag 21 april 2024 organiseert FERM Sint-Pieters-Leeuw een gratis zoektocht/wandeling voor kinderen samen met ouders/grootouders/familie.

Vertrek vanaf 10 uur aan Zonnig Leven. Een wandeling van ong. 4 km in de omgeving met kleine opdrachten. Eindpunt: Zonnig Leven.
Elk gezin ontvangt bij vertrek een pakketje met info en materiaal voor de opdrachten.

Charretten en trottinetten is een korte buggyproof wandeling in jouw buurt (tussen 10 en 12 uur). Er is een prachtige zoektocht voor de kinderen, voor de ouders is er een Instawall (ludieke achtergrond) waar je een foto met je gezin kan maken en delen op social media.
De wandeling vertrekt en eindigt aan “Zonnig Leven” waar je gezellig kan vertoeven met het gezin of even bijpraten met vrienden. Je kan genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen nog wat kunnen spelen of deelnemen aan een leuke activiteit.

FERM Sint-Pieters-Leeuw: “Met deze fijne en laagdrempelige activiteit willen we jonge gezinnen met kinderen tot en met ± 8 jaar op een positieve manier kennis laten maken met Ferm en de FermMama community. Natuurlijk zijn ook gezinnen met oudere kinderen, grootouders, enthousiaste tantes en nonkels … welkom!

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder