SINT-PIETERS-LEEUW: – Rainbow4Kids, het school project in Ukunda, Kenia (www.rainbow4kids.be), verkoopt dit jaar als eindejaarsactie glasonderzetters.

Het Leeuwse Rainbow4Kids-Team: “Ook deze glasonderzetters uit soapstone zijn speciaal voor ons handgemaakt in Kenia. Met de verkoop hiervan steunen we niet alleen Rainbow4Kids maar hebben we er ook voor gezorgd dat enkele Kenianen een inkomen hebben gekregen.
Omdat in Kenia de voedselprijzen nog steeds blijven stijgen – op dit moment al 100 procent meer als bij de start van dit schooljaar in januari – gaan we ook de opbrengst van deze eindejaarsactie dit jaar weer gebruiken om de gestegen kosten voor het dagelijkse ontbijt en lunch te bekostigen, zodat onze leerlingen toch zeker iedere schooldag te eten krijgen.
De glasonderzetters kunnen ook als versiering in de kerstboom gehangen worden of aan een cadeautje, er is daarvoor een klein gaatje voorzien zodat ze kunnen opgehangen worden. Er kan eveneens iets op geschreven worden.
De glasonderzetters worden verkocht voor 3 € per stuk, maar ze worden ook aangeboden per 2, 4, 6 of 8 exemplaren (1 = 3 euro / 2 = 5 euro / 4 = 10 euro / 6 = 15 euro / 8 = 20 euro).
Ben je geïnteresseerd om één of meerdere glasonderzetters te kopen neem dan in Sint-Pieters- Leeuw contact op met:
• Wim & Denise Zeeuwe-Danau  wim.zeeuwe@telenet.be
• Hugo D’hoker  hugo.dhoker@outlook.com
• Geert & Vera Neirinck Vandersteen  vera.vandersteen@telenet.be
• Francis & Anny Paesmans-Wijns  francis.paesmans@telenet.be

%d bloggers liken dit: