RUISBROEK: – De voorbije weken heeft Brul in samenwerking met de Leeuwse brouwers weer enkele sfeervolle “Muzikale brouwsels” avonden georganiseerd. Het was telkens een gezellig samenzijn met vrienden en buren en een leuke kennismaking met lokale bieren en brouwers.
Op vrijdag 20 oktober 2023 doet brouwerij Lindemans voor de eerste keer zijn deuren open op hun tweede locatie in Ruisbroek, Buitenplas 2. Deze locatie is volledig overdekt. Iedereen is welkom vanaf 18.00 uur (Deuren open) | 19:30 Start optreden LupaGangGang. Gratis toegang.

Concert Lupaganggang om 19.30 uur:.
Gelaagde instrumentale fusion jazz composities wisselen af met hoekige popsongs en maatschappijkritische teksten. Wie hen al live zag, is het er roerend over eens; het constante enthousiasme en de ontembare energie van de jonge snaken werkt erg aanstekelijk. Fris, vernieuwend, ondeugend en tonnen attitude: it’s time to join the LupaGangGang-gang!

Een hapje eten? Share-a-dinner biedt drie wraps aan tegen democratische prijzen, de ideale foodpairing bij de lekkere biertjes van Lindemans.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder