VLEZENBEEK: – Vanmiddag opende de jaarlijkse expo van Kunstkring De Merselborre.

Elk jaar tonen de kunstenaars van Kunstkring De Merselborre hun nieuwe creaties, sommigen met een boodschap, sommigen louter intuïtief. Er kan ook onderlinge kruisbestuiving plaatsvinden, dat zorgt steeds voor unieke beelden. Bij iedere stap die je zet sta je in deze zaal continu oog in oog met een werk dat met passie en plezier is gemaakt. De kick van het creatief bezig zijn is te voelen in ieder werk. De grote verdienste van de kring is hun ‘veelheid’. Fotografie, Groen, Illustraties, Juwelen, Licht, Mixed Media, Schilderkunst, Video… Niettegenstaande ieder artist apart een gans jaar zelfstandig, zonder inmenging van de andere leden van de groep, zijn oeuvre creëert, krijgen we toch ieder jaar opnieuw een coherent totaalconcept.

Ja, je mag ook fronsen of één oog dichtknijpen!
Om beter te kunnen kijken en zien. We hebben het vermogen om te kijken, maar zien we het ook? Nemen we de tijd om
meer dan wat rondkijken, het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend maar kijk en zie eens werkelijk naar waar je voor staat. Heb oog voor details. Alles is hier om
aanschouwd te worden. Welke gedachte of emotie had de kunstenaar bij het maken van dit werk? Benieuwd? Vraag ernaar, iedere kunstenaar is aanwezig en staat je graag te woord. Het is zeer boeiend om te horen wat kijkers waarnemen en hún interpretatie geven.

Stellen tentoon: Patrick Bardyn, Jan Crabeels, Marjolein Denayer, Antoinette Detant, Jasmina Deyaert, Tania Ghyselinck, Marcel Janssens, Lauren Pletinckx, Luk Stiens, Geert Van Kelecom, Arn Van Wijmeersch en Veerle Verhoeven.

Kom jij ook een kijkje nemen naar deze rijke variatie? Stap dan een van deze datums 14/15/21/22 oktober 2023 met open mind de cultuurtempel Merselborre binnen? En ga…
OBSERVEREN  KIJKEN  GADESLAAN  ZIEN  INTERPRETEREN

Deze slideshow vereist JavaScript.

• Zaterdag 14 oktober 2023 vanaf 14:00, vernissage om 20 uur
• Zondag 15 oktober 2023 van 14:00 tot 18:00
• Zaterdag 21 oktober 2023 van 10:00 tot 18:00 (jaarmarkt Vlezenbeek)
• Zondag 22 oktober 2023 van 14:00 tot 18:00
In CC De Merselborre, Schaliestraat 2

Expo in concert: Freddie & The Fabs
Dit gratis concert in de tentoonstellingszaal heeft plaats op zondag 22 oktober 2023 om 11 uur.

%d