NEGENMANNEKE: – Vanavond liepen of wandelden zo’n 200 sportievelingen mee met de Urban Run & Walk in Negenmanneke. Weer tal van gebouwen werden doorkruisd tijdens de 6km lange tocht die voor velen herkenbaar waren maar van binnen nog nooit eerder bezocht. Wat er een extra leuke beleving van maakte.

BruL en de sportdienst zorgden voor een doortocht in de Tuin missiehuis van Scheut waar er lichteffecten stonden, bij Kinderdagverblijf De speelboot, De Groene Parel zorgde als gezonde school dat de deelnemers een stuk fruit kregen, bij de Sint-Stevensschool was er een accordeon optreden van Jonas van Esch, ook het Dienstencentrum Negenhof lag op het parcours en deelde fruit uit, bij drukkerij Daddy Kate waren er lichteffecten en de werknemers waren er ook aan het werk, ook Belfair lag op de route om dan bij Belle-Vue aan te komen waar er lichteffecten waren in de ketelzaal en de ruimte waar de vaten liggen en werd er een non alcoholisch biertje of geuze aangeboden om dan tenslotte door het Wildersportcomplex te lopen of wandelen waar er trainingen bezig waren van de Leeuwse Dans- en Gymclub en een match van VC Zuun. Bij de aankomst kreeg iedereen nog een drankbonnetje voor bij de Kantinne.

Het laden van onderstaande dia-show met 145 foto’s kan even duren.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d