REGIO: – VDAB en partners gaan het personeelstekort in de horecasector te lijf. Van 3 oktober tot 5 oktober 2023 van 9 tot 16 uur  kan je in de VDAB-horecatrailer op het Possozplein in Halle terecht voor informatie over werken in de horeca, vacatures en sollicitaties en informatie over opleidingen aangeboden door VDAB en partners.
In de trailer zelf wordt gekookt en geschonken. Ontdek zo jouw talenten en mogelijkheden!

Schepen Marleen De Kegel: “VDAB komt met een horecatrailer naar Halle om werkzoekenden te laten kennismaken met het werk in de horeca.
Vanuit de intergemeentelijke samenwerking Zuid-Westrand voor tewerkstelling van de gemeentes Sint-Pieters-Leeuw, Beersel en Halle zijn we blij met het initiatief van de VDAB. De nood aan horecapersoneel is groot terwijl de horeca een belangrijke rol speelt in het socio-culturele leven in onze gemeentes. Een job in de horeca geeft bovendien ook perspectieven naar andere werkplekken en toekomstmogelijkheden.

%d