SINT-PIETERS-LEEUW: – Elk jaar organiseert de Leeuwse sportdienst ism Sport Vlaanderen van 1 tot 30 september de ‘Maand van de Sportclub’. Ze willen iedereen aanmoedigen om lid te worden van een sportclub. Sporten en bewegen maakt ons fitter, gezonder en gelukkiger, dus waar wacht je nog op?

Bezoek de open trainingen en evenementen bij sportclubs
Sportclubs openen tijdens de maand september hun deuren voor jou om kennis te maken met de sport en de club. Dat betekent dat je gratis mee kan doen met een clubtraining, kan deelnemen aan een kennismakingsevent of gewoon eens een kijkje kan nemen bij de club.

Deelnemende clubs in Sint-Pieters-Leeuw:
Shinbukan Aikido ● Leeuwse Badmintonclub ● Leeuwse Dans- en Gymclub + G-werking ● Gympie vzw ● Kon. Turnsport Verbroedering Ruisbroek ● Kime Karate Club ● De Zuunse Karpers ● Chip & Charge Tennis Academy ● VC Zuun ● Sint-Stevens yoga- & turnclub ● De Waterleeuwen

Je kan de Leeuwse brochure ophalen in Vrijetijdshuis Brul – landhuis De Viron.

Niet gevonden wat je zoekt?
Kan je de sportclub, waar jij naar op zoek bent niet terugvinden bij de deelnemende sportclubs?
In de Sportdatabank Vlaanderen vind je ongetwijfeld een sportclub in je buurt die de sporttak of discipline van jouw keuze aanbiedt. Maar liefst 23.000 sportclubs zijn opgenomen in deze databank. Meer info: www.sport.vlaanderen/sporten-in-mijn-omgeving/vind-je-sportclub #sportersbelevenmeer

%d bloggers liken dit: