OUDENAKEN: – Ruitervereniging LRV De Leeuwse Ridders organiseerde dit weekend opnieuw Kermis Oudenaken. Voor het derde jaar op rij had de kermis plaats op de feestweide op de Schamelbeekstraat te Oudenaken. De regen hield de organisatoren en bezoekers niet tegen om er een gezellige editie van te maken.

Zaterdag trapte Schepdaalnaar Berre Kermis Oudenaken op gang. Het parkeerterrein moest worden afgesloten nadat deze veranderde in een modderpoel.
Maar de feestdag was zoals elk jaar zondag. In de namiddag waren de dappere wandelaars en fietsers op post tvv kom op tegen kanker. De kinderen konden pony rijden, zich uitleven op de springkastelen,… Er werd er varken aan ‘t spit uit het vuistje geserveerd. De gratis avond werd ingezet met een optreden van Johan Veugelers met aansluitend het Ninofs duo Bram & Lennert “Oldskool”: jukebox met verzoeknummers. Nadien was er nog een afterparty met discobar Kaaprisun. Ondanks het slechte weer heerste er een gezellige drukte en veel ambiance.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d