RUISBROEK: – De padelterreinen op Braillard zijn sinds een tweetal maanden geleden geopend en ook dit wil de Leeuwse Padel Club graag met jullie vieren op 1 Juli 2023 om 12u. Kom genieten van een drankje en bekijk de demo wedstrijd P1000 op de nieuwe velden in Ruisbroek complex Braillard.

Heb je nog nooit padel gespeeld en ben je benieuwd waarom zoveel mensen enorm graag spelen? Voor het starten van de demo match kan je genieten van een gratis initiatie padel.
In de avond organiseert de kantine ook een BBQ met afterparty waar DJ Lucas komt draaien. De prijs bedraagt €30 en inschrijven is verplicht voor 29/06 via marc.ballintijn@pandora.be of aan de bar bij Marc zelf.
Meer info over de Leeuwse Padel Club: www.leeuwsepadelclub.be

UPDATE 29/06/2023: – Leeuwse Padel Club: “Wegens de slechte weersvoorspelling van komende zaterdag moeten we jammer genoeg onze opening verplaatsen.
Het goede nieuws is, we hebben meteen een nieuwe datum vastgelegd! Dit op 26 augustus 2023. Zet deze datum dus alvast in jullie agenda.
De planning zal er dan misschien wat anders uitzien maar er zal opnieuw een demo match tussen P1000 spelers zijn en een BBQ en afterparty om af te sluiten.”

%d