NEGENMANNEKE: – Donderdag 22 juni 2023 van 14:00 tot 16:00 uur infosessie “Wegwijs in mantelzorg” in LDC Negenhof, Sint-Stevensstraat 62.

Met het infomoment “Wegwijs voor mantelzorgers” schetsen we wat er voor mantelzorgers en de persoon voor wie je zorg opneemt beschikbaar is aan ondersteuning. Waar kan je terecht met al je vragen over zorg, opvang, begeleiding? Wat is een gemeentelijke mantelzorgpremie? Wat betekent het statuut van mantelzorger? Tijdens dit infomoment kunnen we geen antwoord geven op individuele vragen, maar we geven je wel de juiste richting zodat je weet waar je terecht kan.
Deelname is gratis maar om praktische redenen vragen we je vooraf in te schrijven.
Info en inschrijving via els.aerts@sint-pieters-leeuw.be of 02 332 59 53 of vlaamsbrabant@samana.be of 02 211 35 65

%d bloggers liken dit: