VLEZENBEEK: – Revalidatieziekenhuis Inkendaal ontving 700 bezoekers tijdens de “Dag van de Zorg”. Eén van hen was Sammy Mahdi, voorzitter van cd&v.

Inkendaal zette naar aanleiding van de Dag van de Zorg haar deuren open voor bezoekers om hen op die manier een blik achter de schermen te bieden.

Zondagnamiddag werd Sammy Mahdi rondgeleid op het domein van Revalidatieziekenhuis Inkendaal waar hij onder andere het outdoor revalidatie-aanbod leerde kennen. Via interactieve activiteiten op het parcours ervaarde de voorzitter wat het is om te revalideren in Inkendaal. Op het einde werd de wandeling afgesloten met een drankje in de centraal gelegen patio.

Initiatieven als de Dag van de Zorg zijn van groot belang. Er staan veel vacatures open in de zorg. Doordat jongeren vandaag de kans krijgen om een unieke blik achter de schermen te krijgen van een zorginstelling raken ze hopelijk gemotiveerd om in deze sector aan de slag te gaan. Bij Inkendaal kiest men voor een duurzame, multidisciplinaire aanpak met oog voor innovatie en dat in een groene oase. Dat maakt van hen een goed voorbeeld van een future-proof zorginstelling. Het was dan ook een boeiend bezoek.”, aldus Mahdi.

%d bloggers liken dit: