SINT-PIETERS-LEEUW: – Zo’n 2 jaar na de lancering van UiTPAS Sint-Pieters-Leeuw is de 1.000ste UiTPAS verkocht. Daarmee is een nieuwe mijlpaal in het UiTPAS-verhaal behaald!


UiTPAS is een spaarkaart voor vrijetijd, waarmee zowel inwoners als niet-inwoners van Sint-Pieters-Leeuw punten kunnen sparen en ruilen. Alle gemeentelijke diensten met een vrijetijdsaanbod doen mee, gaande van vrijetijdshuis BRUL, het zwembad en Huis van het Kind tot de lokale dienstencentra en Buurthuis 1601. Een bezoekje aan deze diensten of aan een activiteit levert punten op, en die punten kunnen dan worden omgeruild voor allerlei gadgets, kortingen en gratis voordelen. Sinds de start van UiTPAS in Sint-Pieters-Leeuw werden er maar liefst 24.000 punten bij elkaar gespaard!

Een aantal inwoners hebben daarnaast recht op een UiTPAS met kansentarief. Hiermee krijgen ze automatisch 80% korting op vrijetijdsactiviteiten, waardoor zij ook volop kunnen participeren. Dit recht is voorbehouden voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming, budgetbeheer, collectieve schuldenregeling of European Disability Card.

Herwig Smeets, schepen van welzijn: “UiTPAS Sint-Pieters-Leeuw is nog lang niet klaar met verder evolueren! Zo worden dit jaar jeugdverenigingen betrokken in het aanbod, en blijven nieuwe, leuke voordelen bedacht worden. Voor dat laatste wordt trouwens een oproep naar inwoners gedaan: geef ons jouw ultieme tip voor een leuk ruilvoordeel door, en wie weet kan je het deze zomer wel komen omruilen! Het idee kan worden doorgestuurd via www.sint-pieters-leeuw.be/uitpas/idee.

Alle informatie is terug te vinden via www.sint-pieters-leeuw.be/uitpas of via de welzijnsdienst (02/371.03.64).

%d bloggers liken dit: