SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag kon een voertuig, dat al langer op de radar stond van de dienst Verkeer van de politiezone Zennevallei, worden geïntercepteerd. Het ging om een voertuig met buitenlandse nummerplaat, dat al een hele resem aan snelheidsovertredingen had verzameld langs verschillende trajectcontroles van de zone.

In totaal spaarde de man zo’n 40 tal overtredingen op nog geen 8 maanden tijd. Dankzij grondige analyse en inzet van meerdere ploegen op het terrein, waaronder de anonieme motorfiets, kon betrokkene vandaag worden tegen gehouden en geïdentificeerd. Het betreft een jongeman die sinds 3 jaar was ingeschreven in België, maar nog geen rectificaties had gedaan voor het voertuig. Na overleg met het Parket mag de bestuurder, zich verwachten aan een gepeperde rekening.

%d bloggers liken dit: