VLEZENBEEK: – Vandaag heeft de 94ste jaarmarkt van Vlezenbeek plaats.


Om 10u was er de officiële opening met fanfare De Ware Eendracht en het gemeentebestuur.

Marleen De Kegel, schepen van markten, foren en feestelijkheden: “Zoals bij elke editie kunnen we ook vandaag opnieuw rekenen op de aanwezigheid van lokale verenigingen, maar ook ieder jaar op meer lokale standhouders en korte keten producenten.
Na een tweetal succesvolle edities wordt het hier stilaan een traditie om in de maand mei een korte ketenmarkt te houden op het gemeenteptein. Daar korte keten ook betekent ‘seizoensgebonden’ willen we ook de telers van herfst- en wmtergroeten en fruit de kans geven om hun producten te promoten en aan de man te brengen. Daarom willen we voortaan ook op de jaarmarkt van Vlezenbeek een korte ketenmarkt integreren in de Schaliestraat en bij uitbreiding in het Klokkeveld.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Er waren ook optredens van Riverboots Country, Andy Swingstar en Benny Michiels
Hoogtepunt van de dag was traditioneel de ‘Kramballekes worp’, in organisatie van de Verenigde handelaars Vlezenbeek.
Winnaars kramballekesworp: Cedric De greef 250 euro, Johnny Germis 100 euro, Yanni Iliadis 50 euro, Frans Gillis 50 euro en Chris De Jonghe 50 euro.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: