SINT-PIETERS-LEEUW: Op zaterdag 24 september 2022 vindt om 14 uur in het centrum van de gemeente de 19de rolstoelwandeling plaats georganiseerd door de Katholieke Vereniging voor Gehandicapten (KVG) en Betty Van Laethem in samenwerking met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw en het Rode Kruis.

Je verplaatsen met een rolstoel verloopt niet altijd op wieltjes. Om dit probleem aan te kaarten wordt jaarlijks een wandeling door een deel van de gemeente georganiseerd. Dit jaar is de Rink aan de beurt.
De wandeling leidt ons naar Landhuis De Viron en het Colomapark. Daarna worden we uitgenodigd voor een gezellige babbel met koffie en koeken in het parochiecentrum René Balléstraat 6 (toegankelijk voor rolstoelgebruikers). Rudi zorgt voor de muziek.


Herbekijk de 15de rolstoelwandeling door het centrum van Leeuw in 2017:

%d bloggers liken dit: