SINT-PIETERS-LEEUW: – Volgens de CIM-kijkcijfers keken zondagavond, rond 22 uur, 545.314 mensen naar de laatste aflevering van Vive le Vélo – Viva la Bicicleta vanuit het Colomapark in Sint-Pieters-Leeuw.

Hiermee sloot Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten Eddy Planckaert, Iljo Keisse en José De Cauwer de week Vive le Vélo vanuit Sint-Pieters-Leeuw af. Deze extra week was er ‘last minute’ speciaal gekomen naar aanleiding van de rode trui van streekgenoot Remco Evenepoel in de Spaanse Vuelta.

Marleen De Kegel, Schepen van Toerisme: “Het was een fantastische week met een spectaculair einde. Proficiat , Remco met je knappe prestatie, bedankt Vive le vélo om ons domein Coloma en de rozentuin zo mooi in beeld te brengen! Het was zoveel meer dan rozengeur en maneschijn! Aan u allen die deze parel van onze gemeente nog niet kenden, zeggen wij , kom eens langs! Kom genieten van de geuren en de kleuren, kom proeven van al het lekkers wat het Pajottenland en de Zennevallei te bieden heeft, kom fietsen langs de Remcofietsroute of wandelen langs de groene beemden van het platteland op een boogscheut van de hoofdstad. Tot binnenkort!”

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: