SINT-PIETERS-LEEUW: – Zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 kan je de Vuelta met Remco Evenepoel op groot scherm bekijken op de parking achter de oude bib en voor de kunstacademie.

Het 7-daagse verblijf van Vive Le Vélo in domein Coloma heeft onze gemeentelijke vrijetijdsdiensten, BRUL, geïnspireerd. Kreeg je niet de kans om een stoeltje te bemachtigen bij Vive Le Vélo of grijp je elke gelegenheid aan om naar de prestaties van Remco en andere wielrenners te kijken? Dan heeft BRUL het ideale event voor jou. In samenwerking met lokale horeca geven zij alle supporters de kans om de twee laatste ritten van de Vuelta te volgen op een groot scherm achter de oude bib.

Zaterdag is het de laatste kans voor klimmers en klassementsrenners om zich te bewijzen in een stevige bergrit. Tussen Moralzarzal en Puerto de Navacerrada zullen de renners vijf toppen en 181 kilometer te verduren krijgen!
Zondag fietsen de renners een vlak parcours van 96.7 kilometer van Las Rozas naar Madrid. Zonder ongelukken is de eindwinnaar dan al bekend, toch blijft het uitkijken wie in de koninklijke sprint zal zegevieren.
Zal na 44 jaar nog eens een Belg een grote ronde winnen?

Kom samen supporteren! Afspraak achter de oude bib (parking Rink 2)!
• Zaterdag vanaf 12.45 uur – aankomst verwacht omstreeks 17.30 uur
• Zondag vanaf 17.10 uur – aankomst verwacht omstreeks 20.00 uur, maar dan gaan we door tot na de uitzending van Vive Le Vélo!

Ondertussen kan je ook nog elke avond rond 22u15 kijken naar VRT één ‘Vive le Vélo la Vuelta’ met Karl Vannieuwkerke vanuit het Colomapark.

%d bloggers liken dit: