SINT-PIETERS-LEEUW / ANDERLECHT: – In de Vogelenzangstraat liet het gemeentebestuur van Anderlecht op twee plaatsen een ‘knip’ met rotsblokken aanbrengen om doorgaand verkeer tegen te gaan. Dit gebeurde ondermeer op Leeuws grondgebied thv de Vogelzangbeek. De ‘knip’ is echter niet goed aangegeven en gevaarlijk.

Burgemeester Jan Desmeth: “De Vogelenzangstraat is eigenlijk al 20 jaar afgesloten maar dan even verderop dan de Vogelzangbeek. De gemeente Anderlecht heeft gevraagd om dat te mogen knippen net ter hoogte van de vogelzangbeek.  We hebben daar onze goedkeuring voor gegeven, maar niet op de uitvoering zoals ze nu is.
We vinden het een gevaarlijke uitvoering daarom hebben we de gemeente Anderlecht aangeschreven en gevraagd om dat voor het einde van de maand juni te wijzigen anders gaan we toch overgaan om het zelf te verbeteren. Want zoals het er nu bijligt vinden we het niet veilig en niet goed aangeduid.

%d bloggers liken dit: