SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf nu vrijdag 6 mei verhuist de wekelijkse markt van de Rink naar de Pastorijstraat.
Je zal de marktkramers hier vinden tot en met eind oktober 2022 op vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur.

Marleen De Kegel, scherpen van Markten: ” Een gezellig terrasje doen hoort zeker bij een bezoek aan de markt. We testen deze nieuwe locatie uit om het voor de markt – en horecabezoekers nog aangenamer en ook veiliger te maken. Op het einde van het seizoen zullen we evalueren en beslissen of we deze locatie behouden.”

De evaluatie van de nieuwe locatie zal in oktober gebeuren. Hiervoor hoort de gemeente uiteraard ook graag de mening van onze marktbezoekers. Zij zullen tijdens de vrijdagmarkt op 30 september en 7 oktober hun mening kwijt kunnen bij de gemeentelijke evaluatiestand. Eind oktober beslist de gemeente dan over de locatie van onze wekelijkse markt.

De Lijn omleidingen bussen tijdens markt
Van vrijdag 6 mei 2022 tot en met vrijdag 30 september 2022. Enkel geldig op vrijdag. Enkel geldig tussen 12:00 uur en 20:00 uur.
Niet-bediende haltes: Oud Station, Kerk, Gemeentehuis
Vervanghaltes: Oud Station (tijdelijk), Gemeentehuis (tijdelijk), Den Huysman

%d bloggers liken dit: