VLEZENBEEK: – Vanaf nu kan je inschrijven voor Dropping The Challenge van 12 maart 2022.

In normale omstandigheden is “The Challenge” een dropping voor jong en oud. Vanaf 18 jaar beleef je samen met je collega’s, vrienden, kennissen, familie,… een geweldige avond.
Wij hechten hierbij belang aan het totale concept en de totale beleving. Zowel de avond zelf als de avonden ervoor kan je samen met je teamleden heel wat plezier beleven. Jullie zullen samen opdrachten tot een goed einde moeten brengen en elkaar naar de eindlocatie helpen. Neem het van ons aan, de voldoening bij aankomst is groot! Zo starten er 2-jaarlijks meer dan 1000 deelnemers vanop een zelfde vertrekplaats.”

Editie 2022
Voor 2022 hebben wij 2 leuke dropping-tochten uitgewerkt + enkele gezinstochten (helemaal op maat van de kids).
Op zaterdag 12 maart 2022 zal je kunnen deelnemen aan een kleinschalige editie van The Challenge.
Kort nadien worden de dropping-tochten ook beschikbaar gezet in onze webshop. Daar kan je ze aankopen en samen met je ploeggenoten gaan, wanneer het je uitkomt.

Gezinstocht
Samen een leuke gezinstocht gaan doen, dat klinkt toch leuk!
En deze tocht is helemaal op maat van de kids gemaakt. Laat jullie meenemen in hun tocht, die zij adhv allerlei opdrachtjes, helemaal zelf kunnen uitstappen. De mama’s en papa’s krijgen een kaart mee waarop de uitgestippelde tocht staat. Zo kunnen jullie toch wat meevolgen, voor mocht het eventueel effe fout gaan  Maar laat hen zeker de leiding nemen.
Deze tocht kunnen jullie gaan doen wanneer jullie willen.
Maak je er een dagwandeling van? Of kies je eerder om de zaklampen mee te nemen en er een heuse avondtocht van te maken? Beide zijn een goede optie!
Deze tocht is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is hem via je winkelwagentje even te bestellen. Na je bestelling krijg je een mailtje waarin je de tocht kan downloaden. Effe printen en hop, jullie kunnen vertrekken.
We hebben gekozen voor Dilbeek, Eizeringen en Lennik om deze gezinstochten uit te werken. Mooie rustige wandelwegen, een mooi natuurdomein… Kortom, perfect voor jullie!

The Challenge is een evenement van De Speelvogel.
De Speelvogel is een vereniging uit Vlezenbeek, opgericht door enkele oud-leiders van KLJ Vlezenbeek. Na de geweldige KLJ-jaren bleef de zin om activiteiten te organiseren in het bloed zitten.

Meer info en inschrijven via: www.the-challenge.be

UPDATE 21u10: VOLZET! De inschrijvingen gingen ontzettend snel vandaag.
Dropping The Challenge: “Voor velen onder jullie té snel. Wens je nog te kunnen deelnemen?
Stuur een mailtje naar thechallenge2021@telenet.be. Zo hebben we je gegevens en sta je op een reservelijst. Deze week bekijken we wat de mogelijkheden zijn.”

%d bloggers liken dit: