ZUUN: – Het gemeentebestuur roept op om nog tot 24 februari 2022 je suggesties in te dienen voor de invulling/functies van de nieuwe groenzone aan het nieuwe gemeenteplein in Zuun.

Wat is er volgens jou nodig om er een aangename ontmoetingsplek van te maken? Welke groen en recreatieve elementen heb jij in gedachten? Laat je creativiteit de vrije loop en bezorg de gemeente jouw ideeën via https://leeuwdenktmee.be/zuun/participants/sign_in.

Na 24 februari gaat het studiebureau met alle inzendingen aan de slag en bekijkt de haalbaarheid, dit op financieel vlak, maar ook de regels inzake ruimtelijke ordening moeten worden gerespecteerd. Vanaf 2 mei brengen we je op de hoogte van de verschillende ontwerpen die het studiebureau heeft gemaakt zodat je tot 2 juni kan stemmen op het ontwerp dat jouw voorkeur geniet!

Onderstaand indicatief inrichtingsplan is nog geen uitvoeringsplan in detail. Het geeft voorlopig enkel aan welke functie waar zal komen.

%d bloggers liken dit: