SINT-PIETERS-LEEUW: – Voor het tweede jaar op rij kunnen de familie en vrienden van Salesiaan Eric Meert, die afkomstig is uit Sint-Pieters-Leeuw en zich nu reeds jaren inzet voor de straatkinderen van Lubumbashi in Congo, niet deelnemen aan de kerstmarkten omdat ze op de meeste plaatsten afgelast zijn omwille van de coronapandemie. De opbrengsten van deze kerstmarkten zijn echter broodnodig voor de goede werken van de projecten van Eric Meert.

Wilfried Meert: “Voor mijn broer Eric in Congo maakt dit toch wel een verschil in zijn werking met de straatkinderen. 40 jaar is hij actief als missionaris in Congo. De laatste 20 jaar is Eric zeer actief bezig geweest met de jongens en meisjes die hij dagelijks tegen kwam op de straat. 15 huizen heeft hij ondertussen kunnen oprichten, om de kinderen terug op het goede spoor te brengen, ze konden naar school gaan of een beroep leren ,een deel van de jongens en meisjes vinden hun weg wel. En daar kunnen we alleen maar dankbaar om zijn. De familie wil hem blijven steunen en hopen ook nu we elkaar niet kunnen ontmoeten op de kerstmarkten dat jullie hem ook willen steunen.”

Steun het project :
Rek: BE 18 7360279070 65 DON BOSCO OMM zonder attest
Rek: BE 84 4358034101 59 VIA DON BOSCO MEERT ERIC – Projectnummer 6066 met attest: dit kan vanaf 40 euro

%d bloggers liken dit: