RUISBROEK: – Vandaag had de jaarmarkt van Ruisbroek plaats met enkele marktkramen en kermis op het stationsplein en de Stationsstraat. Langs het kanaal waren er de wedstrijden met dieren.

Marleen De Kegel, Schepen van Markten, foren en feestelijkheden: “Het kan weer! De kermis staat op het plein, de kramen in de straat. De muziekoptredens op het plein zijn er dit jaar nog bij. Zonder muziek lijkt alles nog wat in mineur maar het belangrijkste is dat we weer naar buiten kunnen voor een babbel en wat amusement. We mogen ons mondmasker in onze zak laten en kunnen opnieuw een lach op ons gezicht toveren.
Ruisbroek, kan vieren dat het leven opnieuw opgang komt. Corona is echter nog niet definitief verslagen, daarom is de vaccinatiebus ook aanwezig op de jaarmarkt.”

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: