minder-mobielen-centrale_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – De gemeente zoekt vrijwillige chauffeurs voor de Minder Mobielen Centrale.

Wist je dat inwoners van Sint-Pieters-Leeuw een beroep kunnen doen op de Minder Mobielen Centrale? Wanneer je ergens heen moet en er zelf niet geraakt omwille van ouderdom, ziekte of beperking, kan je de gemeente contacteren. Het doel van de rit kan zowel een sociale als een medische afspraak zijn.

Voor deze Minder Mobielen Centrale is de gemeente op zoek naar chauffeurs.
Als vrijwillige chauffeur haal je personen op, breng je hen naar hun afspraak en zet je hen nadien thuis af.
Hou je van persoonlijk contact met mensen? Heb je een sociale en open persoonlijkheid zonder vooroordelen? Ben je discreet en respectvol en beschik je over een rijbewijs B? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!
Interesse? Contacteer Elsie Vandaele op 02 332 59 53 of via else.vandaele@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: