2020-11-07-speelnatuur (1)VLEZENBEEK: – Deze week werd er een spiksplinternieuwe speelnatuur plek aangelegd in de Inkendaalstraat rond de voetbalvelden van Vlezenbeek.

An Speeckaert, schepen van Jeugd: “De inrichting van deze plek kadert volledig binnen de visie van de gemeente waarin wij zoveel mogelijk natuurlijke speelelementen willen gebruiken voor de aanleg van speelterreinen.
Deze nieuwe speelplek is een enorme aanwinst voor onze gemeente en zal door de verlengde herfstvakantie en de huidige coronamaatregelen meteen als uitlaatklep van onze Leeuwse jeugd kunnen dienen. Wij vragen de ouders om de geldende coronamaatregelen na te leven bij een bezoek aan het speelterrein.

Deze slideshow vereist JavaScript.

1 comment

  1. Super voor dit prolect. Kunnen wij alleen maar toejuichen.
    Kan er ook op het plein Wilderveld Zuun over nagedacht worden om enkele speeltuigen te plaatsen voor de kinderen van de buurt?
    Dank je wel.
    Vele groetjes
    Rita

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: