SINT-PIETERS-LEEUW: – Lions Pajottenland overhandigde vanavond een 1000-tal FFP2 mondmaskers aan WZC Zilverlinde, WZC Sint-Antonius, WZC Belfair, VZW De Poel, Rode Kruis afdeling Sint-Pieters-Leeuw, alsook aan Leeuwse zelfstandige thuisverplegers.
2020-06-03-mondmaskers-Lions
Marc Simoen, Zone Voorzitter van Lionsclub Pajottenland: ” Lions Belgium besliste na de start van de lockdown in maart om de organisatie “Fight against Covid-19” op te zetten en om mondmaskers te verdelen aan organisaties die daar dringend nood aan hadden.
Lions Belgium, bestaande uit 4 districten, heeft ongeveer 450.000 euro verzameld voor deze actie. Het district B, waar Lions Pajottenland deel van uitmaakt, heeft gezorgd voor 134.000 euro.
In de eerste fase heeft Lions Pajottenland reeds maskers geschonken aan WZC’s in Dilbeek en Ternat.
Voor de tweede fase werden vanavond een 1000-tal FFP2 maskers verdeeld in de regio Sint-Pieters-Leeuw.”

%d bloggers liken dit: