SINT-PIETERS-LEEUW: – De paashaas en zijn gevolg kwamen vorig weekend langs aan de vensters van de bewoners in het WZC Sint-Antonius.
2020-04-12-Paashaas in WZC Sint-Antonius -01
Enkele collega’s waren zo lief om buiten de werkuren op deze manier toch een warme Paassfeer aan het woonzorgcentrum te bezorgen. Ze brachten een vrolijke noot met muziek en dans. Zo deden onze bewoners de vogeltjesdans met veel plezier mee.
2020-04-12-Paashaas in WZC Sint-Antonius -02
Het animergoteam van WZC Sint-Antonius:”Ook zouden we graag iedereen willen bedanken die iets doet voor ons en de bewoners. Voor alle lieve attenties die we kregen. Chocolade eitjes, pralines en paashazen van de Action, BMW garage Vandeperre, Leonidas, Neuhaus en Gorgon motors, bloemen van de Groendecor en IKEA, mondmaskers genaaid door vrijwilligers en sympathisanten, kaartjes en tekeningen van bekende en onbekende buren en brieven van de studenten van Don-bosco.
Ook het dagelijks applaus en de witte doeken van de buurtbewoners steken zowel bij bewoners als personeel een hart onder de riem! Wij willen iedereen hiervoor dan ook heel erg bedanken en wensen ook ieder van hen een goede gezondheid.

%d bloggers liken dit: