2020-04-10-voorrangskaartSINT-PIETERS-LEEUW: – Zorgverleners leveren enorme inspanningen om het coronavirus af te remmen. Voor of na hun werk moeten ze snel hun boodschappen kunnen doen. Daarom geeft Sint-Pieters-Leeuw een voorrangskaart uit.

Waarom deze voorrangskaart?
Door de impact van het coronavirus werken zorgverleners vaak lange dagen en presteren onregelmatige uren. Daarom is het voor hen niet eenvoudig om boodschappen te doen. Sint-Pieters-Leeuw voert daarom deze voorrangskaart in waarmee zij voorrang kunnen krijgen in de Leeuwse supermarkten en handelszaken. Zo proberen we voor hen de tijdsduur van hun aankopen tot een minimum te beperken.
Elke afgeleverde kaart krijgt een uniek nummer, die telkens aan één persoon gelinkt is. Een lijst met de kaartnummers en gegevens van de kaarthouder wordt door de dienst Lokale Econmie bijgehouden.
Meer info & kaart aanvragen via: www.sint-pieters-leeuw.be/zorgkaart

%d bloggers liken dit: