SINT-PIETERS-LEEUW: – TELEVIL vzw wil op de Bergensesteenweg 704A (oude BIK Woningen site) een nieuwe winkel en industriële loods bouwen voor kringloopwinkel ViTeS.


Ingrid De Roo communicatie verantwoordelijke Kringwinkel ViTeS: “De Kringwinkelactiviteit kende de afgelopen jaren een enorme groei. Dit zowel langs de kant van de brengers als van de klanten. Dit in combinatie met de logistieke problemen rond Brussel en onze bekommernis rond duurzaamheid maakt dat we ervoor kiezen om in Sint-Pieters-Leeuw een HUB te bouwen.

De HUB is een winkel, ateliers waarin de goederen winkelklaar worden gemaakt en een transportafdeling. Wat ateliers betreft zullen alle productgroepen met uitzondering van Electro er gesorteerd worden en winkelklaar gemaakt.”

Men hoopt deze zomer te starten met de werken en de afronding van de werken een jaar later.

Ingrid De Roo: ” Het betreft 3 bouwlagen van elk 1 500 m² waarvan 1 000 m² winkel.
De nieuwbouw zal op termijn ook zorgen voor een groei in tewerkstelling naar minimaal 60 werknemers
.”

%d bloggers liken dit: