2020-03-02-archieffoto-FabelecSINT-PIETERS-LEEUW: – Electro-retailer Fabelec sluit eind maart de deuren.

Zaakvoerder Benny Ceurens van Fabelec nv verwoord het zo op hun website:

Beste Klant,
Moeilijke beslissingen moeten soms genomen worden, ook al worden er harde noten gekraakt.
De situatie is echter zoals ze is.
Na meer dan 60 jaar “commerce” als electro-retailer in de regio Zennevallei, zijn wij genoodzaakt om onze handelsactiviteiten met de familiale KMO Fabelec vanaf 1 april 2020 stop te zetten. De razendsnelle evolutie van het e-commerce-kanaal, constante druk op de marges en onophoudelijke investeringen zijn een dodelijke mix gebleken om de continuïteit van onze activiteiten op een gezonde manier verder te zetten.

Internationale en kapitaalkrachtige spelers krijgen meer en meer grip op de Belgische retailmarkt van electro. Een ongelijke strijd die Fabelec, als regionale speler, onmogelijk kan winnen. Deze evolutie en nog allerlei andere factoren hebben ons doen beslissen om te eindigen in schoonheid.

Daarom organiseren wij tijdens de maand maart een totale uitverkoop op electro, audio, TV, PC, telecom, cookware en keukens uit voorraad met kortingen tot 50% !

Vanaf 1 april 2020 kan U voor al uw toekomstige electro-aankopen terecht bij :
– Belectron, Tollembeekstraat 24, 1570 Galmaarden, Tel.: 054/586.092
www.belectron.be
– Elektro Van Hamme, Brusselsesteenweg 440, 9402 Ninove, Tel.: 054/330.304
www.elektrovanhamme.be

Deze collega’s hebben zich tevens geëngageerd om vanaf 1 maart 2020 garant te staan voor de service-dossiers van alle toestellen die in het verleden bij Fabelec werden aangekocht, zowel binnen als buiten garantie.

Ik wil onze medewerkers Koen, Nele, Michael, Raphael, Dimitri en Katrien, evenals onze jobstudenten bedanken voor hun volle overgave en overtuiging van de voorbije jaren om met volle goesting ten dienste te staan van onze klanten.

Maar wij bedanken vooral U, beste klant, voor uw jarenlange trouw aan onze zaak en aan ons concept van lokaal ondernemen waarbij het persoonlijke en familiale karakter van onze service steeds hoog in het vaandel werd gedragen.

Een nieuwe wereld, een nieuwe toekomst en nieuwe uitdagingen staan ons te wachten.
1000x dank voor de voorbije 60 jaar!

%d bloggers liken dit: