SINT-PIETERS-LEEUW: – De jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw met +/-265 kramen en heel wat standjes van Leeuwse verenigingen vindt op 11 november 2019 vanaf 8 uur plaats in het centrum van de gemeente.
2019-10-28-aankondiging-jaarmarkt
Aan het gemeentehuis kan je doorheen de dag genieten van dans- en muziekoptredens van o.a. Dance O’Mania (10.50 en 12.15), L&A Dance Company (10.15 en 11.40), DeciBells (13.00), Rudi Tastenoe (14.30) en Benny Michiels.

Een publiekstrekker blijft de prijskamp van de tentoongestelde dieren. Dit jaar kan men de zadelpaarden, pony’s en boerenpaarden in de Pepingensesteenweg (tussen de H. Vanhouchestraat en Impeleer) komen bewonderen. De schapen, geiten, ezels, pluimvee en konijnen worden op en voor het privé-perceel opgesteld.

Pendelbussen parking Makro: 9 tot 21 uur
Shuttledienst Vlezenbeek (Straatje links van oud gemeentehuis Vlezenbeek): 9 tot 17 uur
Shuttledienst Ruisbroek (Stationsplein) : 9 tot 17 uur

1 comment

 1. Bedankt aan de organisatoren jaarmarkt was weer top zelf met slecht weer maar we geven niet op .
  Ook de pendelbussen bedankt al heb ik 1 opmerking van kritiek
  ś morgens om 9 uur zijn de bussen toe gekomen en wij stonden met een man of 20 vrij als 1ste wij wisten niet waar de bussen zouden stoppen .
  Ondertussen stond er heel veel volk en de bussen zijn blijven stoppen maar natuurlijk niet waar de mensen al lang stonden te wachten resultaat we hebben 4 bussen zien vertrekken en wij stonden er nog .
  Om een lang verhaal kort te maken er zou een bord moeten staan waar de bussen blijven staan want er was wel wat boosheid na 1 uur zijn we er dan ook geraakt .
  Dit is een werkpuntje het heeft me niet gelaten om met de terugreis om de chauffeur een centje te geven tenslotte doen ze het wel gratis .
  Groetjes eddy

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: