SINT-PIETERS-LEEUW: – Naar aanleiding van de Werelddag van verzet tegen Armoede werd op de wekelijkse markt aan de Rink een soepmoment georganiseerd.


Tevens was er de prijsuitreiking van de wedstrijd #sleutelenaanwonen.
Firmin Colpaert, Roger Dannau, Luce Vanderstraeten, Julienne Segers, Edmond Moons, Sonia Teirlinck en Henri Coudère vielen in de prijzen met hun leuke foto voor #sleutelenaanwonen. Zij mogen hun prijzenpakket ophalen in de Fabriekstraat 1b, 1601 Ruisbroek.

Er werden ook heel wat sleutels ingezameld! De leerlingen van het vierde leerjaar in Wegwijzer verzamelden de meeste sleutels. Zij krijgen een leuke drinkbus.

Heb je het soepmoment gemist en/of wil je de actie verder steunen? Op donderdag 17 oktober van 10 tot 14 uur komen we samen in Halle voor het slotmoment met gastsprekers en een kom heerlijke soep. Neem vrienden en buren zeker mee en ontdek het kunstwerk dat de leerlingen van Don Bosco lasten met de ingezamelde sleutels! Ook aan het Sociaal Huis in Sint-Pieters-Leeuw kan je op 17 oktober van 14 tot 16 uur gezellig een kom soep komen drinken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.