SINT-PIETERS-LEEUW: – In de gemeenteraad van donderdag 26 september 2019 werd het agendapunt: “Studieopdracht LDC en kinderdagverblijf Wilgenhofsite – lastvoorwaarden en gunningswijze” goedgekeurd.
2018-07-11-sonderingswerken-site-Wilgenhof (7)
De studieopdracht omvat de bouw van een lokaal dienstencentrum (LDC) van 800m², een kinderdagverblijf voor 36 kinderen van maximum 550m² en de aanleg van een publieke parking van 100 parkeerplaatsen op de Wilgenhofsite te Sint-Pieters-Leeuw. Ook de studie in verband met de waterhuishouding en de aanleg van groen zit inbegrepen in de opdracht.
De opdracht omvat meer specifiek de studie met betrekking tot architectuur, stabiliteit en technische uitrustingen van de gebouwen, de opmaak van het technisch bestek, begeleiding van de procedure overheidsopdrachten en de opvolging van de werf.

De gemeente hoopt over 2 à 2,5 jaar met de werken te starten

%d bloggers liken dit: