SINT-PIETERS-EEUW: – Vanaf vandaag kan je meedoen aan de sleutelzoektocht in Sint-Pieters-Leeuw!
Gedurende vier weken verplaatst een grote sleutel zich doorheen onze gemeente.
Zoek de sleutel, maak een leuke selfie of foto en deel hem op Facebook of Instagram met de hashtag #sleutelenaanwonen en win! Vergeet zeker niet om je foto openbaar te delen, want zo maak je kans op een mooi prijzenpakket vanwege de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.


“Mijn huis, mijn thuis?” Doe mee aan de actie #sleutelenaanwonen en win!

Thuiskomen in een gezellig huis, een warme douche en een eigen slaapkamer met een lekker zacht bed. Het klinkt normaal, maar voor velen is het een droom. Schimmel op de muren, kapotte verwarming, geen isolatie, een gedeelde slaapkamer met vijf familieleden en een onbereikbare huisbaas: het zijn lang geen uitzonderingen in Vlaanderen. Bijna de helft van de huur- en sociale woningen voldoet niet aan de kwaliteitsnormen. Een kwart is zwaar verouderd en dus ontoereikend. In Halle en Sint-Pieters-Leeuw is het probleem zelfs nog groter: respectievelijk 42 en 32 procent van de woningen zijn er zwaar verouderd.

Met de actie #sleutelenaanwonen willen we het recht op menswaardig wonen blijvend in de kijker zetten. Want sleutelen aan woonkwaliteit is nu nodig!

Doe vanaf 12 september 2019 mee aan de sleutelzoektocht in Sint-Pieters-Leeuw en win!

Gedurende vier weken verplaatst een grote sleutel zich doorheen onze gemeente.
Zoek de sleutel, maak een leuke selfie of foto en deel hem op Facebook of Instagram met de hashtag #sleutelenaanwonen en win! Vergeet zeker niet om je foto openbaar te delen, want zo maak je kans op een mooi prijzenpakket.

Lever oude sleutels in.
Wil je bijdragen aan een kunstwerk dat woonkwaliteit onder de aandacht brengt? Lever dan je oude sleutels in! De leerlingen van Don Bosco in Halle maken er een kunstwerk mee tijdens het slotmoment op 17 oktober in Halle. Het kunstwerk blijft nadien permanent in Halle staan.

Waar kan je sleutels inleveren?
Inzamelpunten Sint-Pieters-Leeuw:
Lokale Dienstencentra Meander, ’t Paviljoentje en Negenhof, Bibliotheek aan de Rink, Huis van het Kind, Sociaal Huis en bij het Gemeentehuis.

%d