2019-09-04-project-zuunhof-uitnodigingZUUN: – Met het residentieel project Zuunhof wenst Ipon nv een invulling te geven aan het binnengebied dat grenst aan de Welzijnsweg, de Jan Vanderstraetenstraat, de Georges Wittouckstraat en de Langeveldstraat.

Graag nodigen ze u uit op een infomarkt op 10 september 2019 van 18 tot 20 uur (doorlopend) in ’t Populiertje – Jan Vanderstraetenstraat 91 te Sint-Pieters-Leeuw. De experten ter zake beantwoorden dan graag al jullie vragen.

Een centraal gelegen publiek park zal omgeven worden door ééngezinswoningen, assistentiewoningen, meegroeiwoningen en parkappartementen. Op die manier worden woonvoorzieningen voor meerdere doelgroepen geïntegreerd in een waardevolle landschappelijke context.
Ipon organiseert een infoavond om dit project aan de omwonenden toe te lichten.

%d bloggers liken dit: