RUISBROEK: – De werken in de middenberm op de ring rond Brussel (R0) tussen Woutersbrakel en Vorst worden op maandag 8 juli 2019 afgerond. Het betrof de aanleg van nieuwe betonnen vangrails aan die de bestaande stalen vangrails vervangen en de bestaande verlichting vervangen door energiezuinige LED-lampen.
2019-07-06-Brusselse-Ring_thv_Total_01
Maandag 8 juli 2019 extra hinder
Omwille van de lange werfzone (13 kilometer) start Wegen en Verkeer maandagmorgen 8 juli al met de voorbereidingen voor het verwijderen van de tijdelijke wegmarkering. Het verkeer op de binnenring, richting Groot-Bijgaarden, zal daarvoor tussen 9u en 16u op twee in plaats van drie versmalde rijstroken worden gezet en heel wat hinder ondervinden. In de nacht van maandag 8 juli op dinsdag 9 juli zullen vervolgens alle tijdelijke markeringen en tijdelijke signalisatie verwijderd worden zodat het verkeer vanaf dinsdagmorgen weer normaal kan verlopen over drie volwaardige rijstroken.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: