2019-03-09-De-Kantine (1)SINT-PIETERS-LEEUW: – Op vrijdag 21 juni 2019 vieren Rutger & Maité van ‘De Kantine’ in het Wildersportcomplex de start van de zomer uitgebreid door de organisatie van de ‘Aperitiefconcerten’ (nee, niet zondagochtend om 11u, maar wel op vrijdagavond op aperitiefuur).

Wat is er immers leuker dan de werkweek te kunnen afsluiten met een aperitiefke, ne goeien babbel en misschien zelfs nog een danske erbij?
Line up:
18u00 – 19u30 Dobbel B Coverband
20u00 – 21u30 Lobstar
22u30 – 00u00 DJ Bill Vinyl (omdat hij ons zo deed swingen tijdens ons openingsfeest)

Wat kan je verwachten?
– Ambiance – Goeie muziek (live muziek door ‘Lobstar’ en ‘Dobble B Coverband’ + ‘DJ Bill Vinyl’ achteraf) – Zomerse cocktails – Goeie bierkes – Food – Genoeg parkeerplek – Een speeltuin voor de kinderen – Zere voeten de dag achteraf?
Locatie: De Kantine – sportlaan 13 te Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: