RUISBROEK: – Het 1ste, 2de en 3de leerjaar van de scholen Wegwijzer en Jan Ruusbroec hielden deze voormiddag hun jaarlijkse scholencross aan het voetbalveldje naast Sporthal AJ Braillard in Ruisbroek.


Het concept blijft ongewijzigd. De kinderen nemen eerst deel aan een start to run waarbij ze afwisselend wandelen en lopen. Achteraf voorziet de sportdienst een wedstrijd voor wie hier graag aan wenst deel te nemen.
Gisteren kwamen aan het Wildersportcomplex al Sint-Stevens, Sint-Lutgardis, De groene Parel en het Populiertje aan bod. Volgende week is het op het terrein naast pastorij van Vlezenbeek dan de beurt aan Ave-Maria en in het Colomapark Den Top en Dos Bosco.

De grote scholencross voor het 4e, 5e en 6e leerjaar is met alle scholen samen te Zonnig Leven op 14 mei. Ook hier voorziet de Leeuwse sportdienst eerst een start to run met achteraf een wedstrijd. Tevens zullen er ook enkele randactiviteiten zijn waar de kinderen zich op kunnen uitleven.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: