SINT-PIETERS-LEEUW: – Woensdag 22 mei 2019 van 19 tot 22u organiseert de bibliotheek van Sint-Pieters-Leeuw een gratis workshop handlettering.


Een betonnen boek is een ideale boekensteun. Met een mooie tekst of quote op de rug of kaft wordt het ook een knap interieurobject. Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende handletteringtechnieken. Ervaring is niet nodig.

Je leert stap voor stap je eigen handschrift omzetten in een mooi ontwerp. Dat kan je nadien handletteren op een boek dat je eerst een betonlook hebt gegeven. Je gepersonaliseerde boekensteun neem je mee naar huis.

Praktische info: De bibliotheek zorgt voor boeken om te ‘betonneren’ en al het nodige handletteringmateriaal is aanwezig. Als je zelf nog oude boeken hebt met een harde kaft, breng die dan gerust mee!
Waar: In de hoofdbibliotheek, Rink 2, Sint-Pieters-Leeuw
Wanneer: Woensdag 22 mei van 19 tot 22 uur
Online inschrijven –  www.archeduc.be/handlettering

Deze workshop maakt deel uit van het project ‘Boekentoren van Babel’. Tijdens het volledige Bruegeljaar worden in de bibliotheken van Pajottenland & Zennevallei boeken verzameld die een betonlook krijgen. Eind 2019 wordt met al die betonnen boeken een reusachtige toren gebouwd.

%d bloggers liken dit: