plogVLEZENBEEK / RUISBROEK: – In het kader van de campagne ‘Respect in de sportclub: milieu en omgeving’ organiseert de Leeuwse sportdienst samen met SK Vlezenbeek en de Koninklijke Turnsport Verbroedering Ruisbroek 2 ‘ploggingmomenten’.

Plogging is een nieuwe Zweedse fitnesstrend. Terwijl je loopt of wandelt, raap je afval op. Je werkt dus niet alleen aan je conditie; je houdt ook nog eens de omgeving proper! Bovendien is dit een leuke activiteit om samen met de kinderen te doen. Zo leer je ze dat een propere omgeving belangrijk is.

In Vlezenbeek kan je ploggen op vrijdag 26 april 2019 om 18 en om 19 uur.
Starten doe je aan het voetbalterrein waar je kan kiezen tussen een wandel- en een loopparcours.
In Ruisbroek wordt er enkel gewandeld en dit op zaterdag 18 mei om 13.15 en 15 uur. Het startpunt is sporthal AJ Braillard.

Zin om tegelijk aan je conditie te werken en de omgeving proper te houden? Kom dan zeker naar één van onze ploggingmomenten.
Info: sportdienst@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: