SINT-PIETERS-LEEUW: – Hoe ziet jouw droombib eruit? Deze vraag stelt de gemeente Sint-Pieters-Leeuw aan alle kinderen van 6 tot 14 jaar.


Jan Desmeth, Schepen van Cultuur en Bibliotheek: “Aangezien de plannen voor de nieuwe bibliotheek stilaan concreter worden, vragen wij aan de kinderen om hun droombib te ontwerpen. Alle leerlingen van de lagere school krijgen een A2-afbeelding van een open landhuis waarin zij kunnen tekenen, kleuren en schilderen, een collage maken of schrijven. Voor de kleuters werd een open boek voorgesteld waar zij hun droomboek van kunnen maken.”

De deelnemersformulieren kan je ophalen in de bibliotheek, inleveren doe je voor 12 mei 2019. En wie weet, misschien bouw jij mee aan de bib van de toekomst?

Alle ontwerpen worden tentoongesteld tijdens het groot Bibfestival op zondag 19 mei tussen 14 en 18 uur. Het Bibfestival? Dat is een dag vol theatervoorstellingen, workshops, een boekenzoektocht, games en nog veel meer.

En ook de komende maanden en jaren willen we nog andere initiatieven nemen om onze inwoners van alle leeftijden te betrekken bij deze nieuwe plek voor alle Leeuwenaars”, vult Jan Desmeth nog aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.