SINT-PIETERS-LEEUW: – De pizzaketen Domino’s Pizza, opende op maandag 1 april de deuren van haar 75e winkel in Sint-Pieters-Leeuw. De winkel is gevestigd aan de Bergensesteenweg 106 en heeft een tiental zitplaatsen.


De 75e Domino’s Pizza wordt gerund door Tarik Ben-Belgacem. Tarik vertelt: “Ik vind het fantastisch dat ik mijn ondernemersdroom binnen Domino’s Pizza kan gaan waarmaken. Bij Domino’s maken we alle pizza’s op het moment van bestellen. Het deeg is 100% puur en we werken uitsluitend met verse groenten en ingrediënten die vrij zijn van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Zo kunnen we echt lekkere en eerlijke pizza’s maken en daar ben ik trots op. Ik hoop dat de mensen uit Sint-Pieters-Leeuw straks net zo gek zijn op onze pizza’s als ik zelf.

De winkel is van zondag t/m donderdag geopend van 11.00 – 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.00 uur.

%d bloggers liken dit: