GEMEENTERAAD_Sint-Pieters-Leeuw_bannerVLEZENBEEK: – Op de gemeenteraad van donderdagavond werd het gebruiksreglement culturele infrastructuur uitgebreid met de Pastorie van Vlezenbeek.
De werken aan de pastorie van Vlezenbeek worden dit voorjaar afgerond.
Enkele zalen zijn voorbehouden voor de kerkfabriek van Vlezenbeek. Aan de gemeenteraad werden de tarieven van de andere zalen onder toezicht en beheer van CC Coloma ter goedkeuring voorgelegd.

2019-01-22-werken-pastorie-vlezenbeek
Gunther Coppens, Schepen van Gemeentelijke gebouwen:‘De werken in de pastorie komen stilaan tot het einde. We hebben bewust gekozen om de pastorie op een kwaliteitsvolle manier in te richten. Het is voor Vlezenbeek een zeer kenmerkend gebouw dat we hebben ingericht om het maximaal ter beschikking te stellen van de vele verenigingen en organisaties die het gemeenschapsleven rijk is. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we de pastorie gevrijwaard hebben van verkoop. Het is en zal dus ook in de toekomst een gebouw ten dienste van de gemeenschap zijn.

Jan Desmeth, Schepen van Cultuur : “Vanaf 1 mei 2019 kan zowel de zaal op het gelijkvloers als deze op de eerste verdieping gehuurd worden. Voor kleinere vergaderingen is er nog een knus lokaaltje op het gelijkvloers. Het verenigingsleven kan deze nieuwe locatie binnenkort snel leren kennen, maar ook voor particulieren is dit een mooi alternatief in een groene omgeving.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder